Pretitle-image

Blog

Cum se prepară o pizza autentică italiană la Pizza Adrian

Uncategorized

La Pizza Adrian Craiova, ne mândrim cu prepararea unei pizze autentice italiene, folosind rețete tradiționale și ingrediente de cea mai bună calitate. Procesul nostru de preparare începe cu aluatul, care este frământat manual și lăsat să dospească pentru a obține acea textură pufoasă și crustă crocantă caracteristică.

Pentru sosul de pizza, folosim doar roșii proaspete și ierburi aromatice autentice, care îi conferă un gust proaspăt și delicios. Mozzarella folosită este de cea mai bună calitate, asigurându-ne că fiecare felie este acoperită generos cu brânză topită și savuroasă.

Ingredientele sunt alese cu grijă pentru a respecta rețetele tradiționale. De exemplu, Pizza Dubai Premier include mozzarella, gorgonzola, brie, bacon, salam, ceapă roșie și parmezan, oferind un gust complex și rafinat. În cazul Pizza Adrian de Luxe, combinăm șuncă, ciuperci, bacon, salam, roșii și ardei roșu, creând o pizza bogată și echilibrată.

Fiecare pizza este coaptă în cuptoarele noastre speciale, la temperaturi ridicate, pentru a asigura o crustă perfect crocantă și ingrediente bine gătite. Procesul de coacere este monitorizat atent pentru a asigura consistența și calitatea fiecărei pizza.

La Pizza Adrian, respectăm tradițiile italiene, aducând un strop de autenticitate în fiecare pizza pe care o servim.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *